All You Can Move SportPass

Crossfit Tesseract II.

2015. augusztus 06. - AYCM SportPass

11157435_484430251714757_1239307240355158415_o.jpg

Bár aranykorszakát élik a Marvel filmek, de jelen esetben semmi kötődés nincs a szuperhősökhöz, ám hétköznapi emberek számára mégis hihetetlen teljesítményekre lesz képes az, aki itt el kezd edzeni.
A terem a 13. kerületben a Reno udvarban található. Váci útnak köszönhetően autósan, tömegközlekedéssel pedig 3-as metróval könnyen megközelíthető. A környék a kerület gyorsan fejlődő részén helyezkedik el. Számos (AYCM partner) multi számára szinte egy karnyújtásra van a Tesseract. Ebédszünet WOD-ra fel! Belsős vicc, sorry!

Beléptünk és egy óriási raktárépület beláthatatlan nagy tere fogadott. Mint egy Tesco Extra, csak sportszerekkel a polcokon. Nem titok, hogy a legnagyobb (és a legtisztább) teremben járunk hölgyeim és uraim. Persze ennek megfelelően maximálisan mindennel fel van szerelve a legjobb eszközökkel: súlyok, keret, kettlebell, tatami, stb. Itt is igény szerint az udvar is felhasználható kinti edzésre vagy hosszabb futásra.

crossfit-workout-men.jpg
Hegylakókat megszégyenítő érzékkel szemelt ki minket a vezetőedző már belépéskor, hogy új arcok érkeztek. Széles őszinte mosoly, gyors helyzetfelmérés és eligazítás, majd elszabadult a pokol is! Eszméletlen összetett és teljes bemelegítéssel, nyújtással és mobilizációval kezdtünk. Már ezt megéreztem. A srácok tudják a dolgukat! De nem is csoda, itt a crossfit súlyemelő szakértelemmel és múlttal párosul. Azt a tudást kapod meg itt, ami nem csak párját ritkítja, de olyan alapokra helyez, amelynek következtében fokozatosan egy biztos (sérülésmentes) technikára és fejlődésre tehetsz szert. Ennek fényében bemelegítést követően (tudástól függetlenül) leválasztottak minket a csoporttól, és kiemelt figyelem mellett elkezdték az alapozást velünk.

Az edző igazi szuperhős lett a szemünkben. Ugyanis a nem kis csoport mellett, még mi is maximális figyelmet kaptunk, mint egy személyi edzés. Sokat tanultam, ahogy kis súly mellett javított folyamatosan a technikámon. Gyakorlást követően a csoporthoz ismételten csatlakozva egy közös WOD-dal zártuk az edzést. Emellett a rongyosra hallgatott Crossfit tracklist helyett végre valami más szólt… a végén már Britney Spears is: Hit me baby one more time!

Végig nagyon jó hangulat volt és éreztük az őszinte kiemelt figyelmet. Ezt mi sem támasztja alá, mint hogy felvettek minket a rendszerbe (a füzetbe) és bármikor is visszatérnénk ide edzeni, onnan folytathatjuk, ahol abbahagytuk az előző edzésen (még ha más edző is lesz). Apróság, de ezt az odafigyelést, nyomon követést máshol még nem kaptuk meg.

 

A cikk első részét itt olvashatjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://aycm.blog.hu/api/trackback/id/tr367685728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása