All You Can Move SportPass

Vissza a jövőbe!

2015. október 22. - AYCM SportPass

kicsi1.jpg

Egy napra sztárnak érezhettem magam! Ilyen lehet mikor a Vissza a jövőbe film életre kel. Forduló fejek, leeső állak, megannyi mosoly és arcra fagyott vigyor. Nem volt senki, akiből ne váltott volna ki valamilyen érzést a BMW i3.

A külső egyedi és vonzza a tekintetet. Bár sokat nem árul el magáról a megjelenése. A morcos arc csak sejteti, hogy egy szörnyeteg lapul benne. Ebben az esetben a csöndesen lapul az alattomos. Hihetetlen ereje van az elektromotornak, amelynek köszönhetően a gázpedálra lépve eszméletlen sprintbe kezd.

A belseje tágas és ergonomikusan kialakított. Számomra minden kézre esett. Amire csak szükség lehet, az megvan a BMW i3-ban.

kicsi4.jpg
Közlekedés kényelmes és rendkívül dinamikus a kocsival. Az elektromotor hatótávja meglepően nagy. Egy napon keresztül nyúztam a gépet a városban és egyszer kellett csak töltenem… és tegyük hozzá ingyenesen! A hétvégi közlekedésem költsége a kocsinak és az ingyenes töltésnek köszönhetően 0,- Ft volt. Sőt hamarosan számos engedményt kapnak azok, akik ilyen kocsival közlekednek (mint például buszsáv használata). Mi lehet ennél csábítóbb? A BMW i3-nál jobb városi autóval még nem találkoztam!

kicsi2.jpg

Köszönöm a SIXT-nek ezt a páratlan hétvégét!

U.i.: Piros lámpa. Mellém guruló hormontól túlhajtott kakas. Gúnyos vigyor az arcán. Én nyugodtan ülök a csendben. Ekkor a lámpa vált és rátaposunk a gázra. Az kakas arcára fagyott vigyort a visszapillantómban látom. Van erő a gépben és nem is kevés! Esküszöm csak 70-ig gyorsultam!

kicsi3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://aycm.blog.hu/api/trackback/id/tr178011773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása