Vége az AYCM hűségidőtől való félelemnek!

2019. március 18. - AYCM SportPass

Vége az AYCM hűségidőtől való félelemnek!

A legjobb ötletek mindig akkor születnek, amikor egy problémára keresünk megoldást.
Így történt ez az AYCM és a CHERRISK Balesetbiztosítás frissen kötött együttműködése esetében is.

dr. Mihalik Zsuzsa az All You Can Move SportPass társtulajdonosa már gimnazista kora óta röplabdázott – csapatával a Budapest bajnokai címet is magukénak tudhatták-, azonban ahogy az lenni szokott, sajnos az iskola végeztével a rendszeres csapatsportnak vége szakadt. Legalábbis egy időre.

25 évvel később újra megvalósult az álom, Zsuzsi hetente egyszer újra pályára lépett a fiai szintén sportra éhes anyukáival. Az egyik jól sikerült játék utolsó percében egy szerva levétele közben reccsenést hallott.

Meg voltam győződve, hogy a cipőm repedt szét, de nem. Az Achilles inam szakadt el, a felette lévő izomrostokkal együtt. Másnap megműtöttek, majd 6 hét gipsz, utána rehabilitáció, gyógytorna, járástanulás következett.”

Zsuzsi az AYCM 20 éves pályafutása alatt gyakran találkozott a Klubtagok elköteleződéstől való félelmével, hiszen a hűségidő miatt egy esetleges sérülés esetén is fizetendő a SportPass havidíja. Már a saját balesete előtt is kereste a Klubtagok számára megnyugtató megoldást, de nem adta alább a legjobb minőséget nyújtó partnernél.

Itt jön képbe a történet másik szereplője, Imre Kata, a CHERRISK marketing és kommunikációs vezetője, aki már évek óta az AYCM-mel sportol. Hetente kétszer squasholni jár reggelente. Az egyik alkalommal kapott egy olyan labdát, amihez hirtelen gyors irányváltásra volt szükség.

„Meglehetősen versenyszellemű vagyok, így teljes erőbedobással fordultam rá a labdára, de letapadt a cipőm. Az erős csavarodást két lábközépcsontom bánta, amik ropiként törtek el. A rehabilitáció 8 hét volt, addig nem tudtam sportolni, de fizettem a kártya díját, hiszen szerződésben elköteleződtem.”

Ekkor született meg az együttműködés gondolata.

Már az első közös beszélgetések során megmutatkozott, hogy a fiatal és tudatos célcsoport igényeit kiszolgáló CHERRISK, és az azonos közönséget mozgató All You Can Move SportPass kooperációja egy régóta várt megoldást hoz majd.

A Zsuzsi és Kata sérülése inspirálta együttműködés végre megnyugtató választ adhat azok számára, akik félnek egy esetleges sérüléstől, ezért nem mernek elköteleződni az AYCM SportPass mellett.

Március 15-től, ha valakinek van CHERRISK-es balesetbiztosítása, akkor egy sérülésnél sem kell aggódnia a SportPass miatt.

A biztosítás ugyanis két hónapra (és legfeljebb 20 ezer forintig) megtéríti az AYCM díját, ha valaki nem tudja használni a SportPass-t balesetből eredő sérülés miatt. Ez természetesen nem csak a sportsérülésekre, hanem bármilyen más balesetre is vonatkozik.

Mostantól tehát nincs több kifogás, biztonságban sportolhatunk az év 365 napján, az ország 800 AYCM elfogadóhelyén! :)

join-us-illustration.png

A bejegyzés trackback címe:

https://aycm.blog.hu/api/trackback/id/tr5314698918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.