All You Can Move SportPass

A 21. század legnagyobb segítségei a diétában!

Nem csak a levegőbe beszélünk! Kipróbáltuk, tényleg működik!

2015. július 09. - AYCM SportPass

enci_tesztje_3.jpg

Szeretnél leadni pár kilót, vagy csak fontos számodra az egészséges táplálkozás? Nem csak délben, hanem egész nap szeretnél egészségtudatosan étkezni, de nem tudod hogyan? Vagy tudod hogyan, de egyszerűen nincs időd összekészíteni az egész napi betevődet úgy, hogy az biztos jó, és eredményes is legyen?  Van megoldás! Kipróbáltuk, tényleg működik!

la-dieta-per-lo-sport.jpg

 

Azt a közismert tényt már nem boncolgatnánk tovább, hogy egy sikeres fogyókúra megoldó képlete „csak” 30%-ban az edzés és 70%-ban az étkezés. Ezt nálunk sokkal okosabb emberek bizonyították, fogadjátok el, dolgozzátok fel, ez így van, és kész. (Magyarul, hiába úszol például minden nap annyit, hogy már szinte kopoltyún keresztül lélegzel, ha mellette péksütit eszel reggelire, pizzát ebédre, csokit vacsorára, ne lepődj meg, nem fogsz fogyni. Fitt leszel persze, ami tök jó és fontos, de egy dekával sem leszel könnyebb..).

 

time-is-money.jpgPersze ma már az internet elkényeztet minket, szinte minden információt megtalálhatunk arról, hogy mit és mennyit együnk ahhoz, hogy úgy nézzünk ki, ahogy szeretnénk. De ha ez nem lenne elég, kismillió táplálkozási szakértő is a segítségünkre siet, akiktől a mi saját személyünkre és igényeinkre perszonalizált étrendet is kérhetünk. Minden tudás a birtokunkban van, jobbak vagyunk már a témában, mint egy dietetikus, mégis egy valamin mindig, de tényleg mindig elcsúszunk, ez pedig nem más, mint az IDŐHIÁNY..

Mert hiába írják le nekünk, hiába tudjuk mi jól, hogy reggelire 22,15 gramm sonkaszeletet kell megennünk, 63,19 gramm teljeskiőrlésű rozskenyérrel, 0,72 gramm light margarinnal, és 128 gramm paradicsommal, és a kávénkba 0,314 deci kókusztejet önthetünk, hiába mondja meg a dietetikus, vagy az edződ, hogy ebédre 117,236 gramm csirkemellet együnk 42 gramm rizzsel és ajóégtudja hány gramm ezzel, meg azzal, és így tovább egész nap, és egész héten, ha egyszer NINCS IDŐNK MEGCSINÁLNI! És most nem csak arról a konyhában eltöltött röpke másfél órás piszmogásról beszélünk, ami az egész napi menüd összeállítását illeti (főleg ha a sajátodon kívül még egy hadseregnyi további ember - nevezzük őket családnak - ellátásáról is gondoskodnod kell), hanem arról a minimum 28 körös bevásárló zarándokútról is, amíg végigjárjuk az összes boltot, ahol beszerezhető valamennyi hozzávaló a speciális menünkhöz. Arról meg aztán ne is beszéljünk, hogy mi van akkor, ha menet közben derül ki, hogy hiányzik az egyik összetevő, vagy vért izzadva sem találunk sehol például light camambert sajtot, csak a csúnya, gonosz zsíros változatát. Akkor aztán vakargathatjuk a fejünket, hogy mivel helyettesítsük.

Vannak persze azok a kitartó és elszánt diétázók - nevezzük őket nyugodtan hétköznapi hősöknek -, akik ezt az akadályt is megugorják, de mi van akkor, ha mi – cseppet sem elítélendő módon – nem ebbe a kategóriába tartozunk? (Maga lenne a csoda, ha a mai fogyasztói társadalomban nem sietne segítségünkre szolgáltató, aki ezt az űrt hivatott betölteni. Szerencsére.)

problem-solution-620x285.gif

Akkor most mondjuk a jó hírt! Van fény az alagút végén! Képzelj el egy tökéletes világot, ahol nem kell az étrendedet tanulmányozva bevásárló listákat gyártanod, ahol nem kell az egész szombatodat anyagbeszerzésre áldoznod, ahol nem kell minden nap órákra beköltöznöd a konyhába. És most képzeld el, mennyi minden másra fordíthatod az így felszabadult idődet! Ez a világ létezik, és nem csak a mesében, az óperenciás tengeren túl, vagy egy elképzelt meseországban, hanem a valóságban!

freedom.jpg

Léteznek ugyanis olyan cégek, akik az összes terhet leveszik a vállunkról! Helyettünk számolják a kalóriákat, vásárolnak, főznek, mosogatnak, nekünk tényleg semmi más dolgunk nincs, mint egészségesen étkezni, várni az eredményt, és a lehető leghasznosabban felhasználni a nyakunkba szakadt rengeteg szabadidőt!

Megkerestük az általunk ismert 2 legjobb ilyen céget, akik ma a piacon vannak, és hogy releváns infóval szolgálhassunk Nektek, leteszteltük őket!

Na, kitaláljátok kik azok?

Következő cikkünkből minden kiderül…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aycm.blog.hu/api/trackback/id/tr477605034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása